fbpx
 
1519
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1519,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

klimatyczny gabinet

klimatyczny gabinet

Projekt gabinetu z funkcją pokoju gościnnego. Stworzyliśmy lekko surowy charakter wnętrza dzięki zachowaniu betonowego sufitu, wykorzystaniu oszczędnej kolorystyki i dopasowanych klimatem materiałów – drewna, lustra, metalu. Gabinet powiększyliśmy optycznie stosując lustro na ścianie i boku szafy. Pomieszczenie ociepliliśmy ciepłymi szarościami i beżami.

 

 

Data

25 lutego 2020

Category

BETON, BIEL, DREWNO, GABINET, MINIMALIZM, POKÓJ GOŚCINNY, SZAROŚĆ